Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

2051


Isen sveper drivved
in över öde land

med en skiva av pärlemor
skär jag iskristaller
ur permafrosten

efterliknar din hud
upprepar mönstret
kristall för kristall

skapar en kopia
av en aldrig bleknande
bild

minnet av brustna blad
fögyllda av min kärlek







Fri vers av Nimrod
Läst 363 gånger och applåderad av 5 personer
Publicerad 2011-01-02 15:15



Bookmark and Share


    ADI Nehlin
vackert..tyckte om
2011-03-09

  Elwania
alltså jag menar text
2011-01-02

  Elwania
du skriver vackert jag gillar denna rext
2011-01-02
  > Nästa text
< Föregående

Nimrod