Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

tre veckor


Veckor går fort. I efterhand.

Timmar kan vara oändliga. I nutid.

Minuter, tre och fyrtiotvå. Lena Nyman, Ett bloss för moster Lillie.
Just nu, via Spotify. Bra.

Snart finns det bara en kvar. Ledsamt.

Nu kommer frågorna som lämnats.
Varför så, varför det, varför då?
Svaren ska förmultnar i myllan. Slutet.

Skit.

Du gav mig så mycket. Och jag dig, hoppas jag.
Men, allt det vi inte tog upp. Pratade om.

Skit.

Ledsamheten kommer att vara länge. Tror jag.

Tre och femtioåtta, Brandi Carlile, The story. Också bra.
Byter till tre och fyrtiotvåan. Bra för min självömkan.


Nynnar med.













Fri vers av Nimrod
Läst 310 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2011-04-25 09:52



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Nimrod