Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Emellan två jobb



Jag befinner mig emellan två jobb. En konstig känsla. Nytt för mig.

Vad gör man, eller rättare sagt jag, i denna situation. Lämnade in min avskedsansökan i går och blev hemförlovad direkt. Fick inte ens säga tack och hej till mina arbetskamrater. Konkurrerande verksamhet. Ja, jag ska dit.

Glad för dit jag ska och att jag vågade ta klivet men samtidigt skam för att jag lämnar. Komplext. I bilen på väg hem, radion avstängd, funderade, har jag gjort rätt? Jo, jag gör det som är rätt för mig. Men ändå. Efter alla dessa år, den tomhet jag upplevde var mycket större än den jag föreställt mig.

Dag 1.
Vad ska jag göra i dag?

Började dagen med att surfande i sängen vinka av frugan (som gav sig iväg till sitt jobb). Surfade, kollade mailen, skrev ett par mail, kollade ett par program på SVT Play, släntrade upp, läste tidningen, åt en tallrik fil (med hemgjord müsli) och Oj! Klockan var redan nio..

Jag vet, det finns massor att göra. Städa, bygga om, umgås med barnbarn, passa barnbarn, digitalisera dia-bilder, åka hem till morsan, etc. Massor!

I tre månader, T R E månader.

Men, jag måste bli van. Lära mig. Tror jag.

Tips och råd från er som upplevt något liknande?!









Fri vers av Nimrod
Läst 303 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2011-01-19 09:54



Bookmark and Share


    ADI Nehlin
modigt!!
2011-03-09

  Cris
:-) No ikke vart fri i 3 månader .. jo.. det haaar jag ju.. längre i två omgångar med barnen. D

Men jag tror nog att nu har ver en månad gått och vart? tog den tiden vägen!? :)

Hoppas hoppet mellan jobbet vart och komer bli bra och framförvarande jobb super!
2011-02-20
  > Nästa text
< Föregående

Nimrod