Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

poeter


poeter som spränger sig
genom vardagen i någon slags frossa
poeter, som vaknar på nätterna
och kryper längs cellmembranets ego
poeter – poeter som törstar bekräftelsen
som är små nog att rymmas
i verklighetens trauma
stora nog att rymma in i
de egna berättelsernas dimmor
slavar under kvinnor och kramp
slavar under saxofonsolot
som liksom glider genom
anteckningsblockens fingrar
blir till ord, vecklas till mening
poeter, som skriver världen
så som den en gång skrevs
av arkaiska trummor
och av ljudet från de
sjungande gudarna
i amerika




Fri vers av Mattias Alsander
Läst 247 gånger
Publicerad 2011-01-03 00:34



Bookmark and Share


  Peter Olausson VIP
tycker om - suggestivt, kanske borde läsas till stilla trummor? Tack för läsningen
2011-01-03
  > Nästa text
< Föregående

Mattias Alsander
Mattias Alsander