Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

I ensamhetens rampljus

Ensam
Är jag det?

Det är iallafall så det känns
Mitt ibland alla människor står jag
Ensam

Fast alla är där
Så känner jag mig ensam

Jag känner mig liten
Som om jag vore minst i världen
Minst och allra mest ensam

Som att stå i rampljuset
Rampljuset av ensamhet




Fri vers av Jennifer
Läst 186 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2011-01-03 00:39



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Jennifer