Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

i rörelse av vind

havet lyser
bedårande är skimret

orden till dig
mjuk som siden

 svävar i fjärilsvingad
närhet
du vid min sida

lust och kärlek
för mig är du vackrare

i tidens hjärta
av ännu omärkta steg 

 du är allt kärlek
kan vara




Fri vers (Fri form) av prinscess VIP
Läst 283 gånger och applåderad av 11 personer
Publicerad 2011-01-03 13:53



Bookmark and Share


  Anya VIP
Vackert!
2011-01-04

    Max Poisé
Kärleken håller oss i liv när mörkret omsveper.

Tack för denna!
2011-01-04

    Ken Cassel
Mycket bra skriftat, Princess
Så jag håller självklart med alla andra
Fint skrivet om dina innersta känslor som du tydligt går och bär på
:)

Kramar!


Ken
2011-01-03

  passionsblomman
Åååååh såååå vacker!!
2011-01-03

  Cadena
Sinnlig och fin - du skapar en stämning. Jag tycker särskilt mycket om titeln tillsammans med:

i tidens hjärta
av ännu omärkta steg
2011-01-03

  Niclas Petersson VIP
Vacker. Fin titel.
Gillar.
2011-01-03
  > Nästa text
< Föregående

prinscess
prinscess VIP