Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

i väntans tider


du bär en ros - en ros med röda kronblad
ett frö - en ny liten varelse
vars liv kommer vittna
om din skönhet

jag bär också - min egen ros
en stjälk - en vissen blomma
utan vittnen bär jag den
flätad till en krans

i väntans tider - väntar jag
på att du ska yppa de där orden
att tårarna i dina ögon ska
berätta om din ros

din blick flyr - men var inte rädd
min ros låter jag aldrig skada dig
kronan har flätats blott för min skull
endast för mig

-

i väntans tider

-

 




Fri vers av SoSk
Läst 191 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2011-01-03 14:45



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

SoSk