Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in
 

BDSM & Konst

Livet är en napp som du slänger iväg, men som dina föräldrar plockar upp och tvingar i dig igen för att du inte ska sutta på tummen istället och bli beroende av det.

Livet är en leksak som antagligen tillverkats under otrevliga omständigheter för att du ska lägga ut dina pengar så att du kan ha roligt och för att företagen ska tjäna pengar så att de anställda kan få lön och köpa leksaker till sina egna barn för att de också ska ha roligt.

Livet är en första kyss som får hela din kropp att reagera och vilja fortsätta leva så att du ska kunna ha sex och föröka dig så att du får barn som också suttar på napp, får leksaker och upplever en första kyss.

Livet är en spritflaska som du dricker för att döva faktumet att du har insett hur fruktansvärt innehållslöst ditt liv är.

Skor är värme för att du inte ska frysa ihjäl.
Mat är näring för att du inte ska svälta ihjäl.

Böcker är kryddor för att din smaklösa vardag inte ska tråka ihjäl dig.


Livet är stearinljus, ramar, julkulor, tårar, drömmar, cd-skivor, lakan, filtar, kylskåp, tabletter, frukt, sladdar, stolar, kramar, skålar, kottar, sidenband, persienner och högtalare.

Utbildning. BDSM. Droger. Konst. Kärlek.


Vad är meningen med livet?

Tankar, filmer, vaser, sjöar, tavlor, fötter, kort, löv, tallrikar, ärmar, armar, nagellack, blickar, flugor, glasögon, doften av trä, bränd hud, deodorant, prydnader, vykort, beröring, väskor, sömn, ensamhet, bord, pennskrin och nycklar.


Nu behöver du inte undra mer.
Njut av det.Fri vers av Emma-Josefin
Läst 846 gånger och applåderad av 12 personer
Publicerad 2011-01-03 21:46Bookmark and Share


  Junitvillingen
Uppfriskande text. Har läst den några gånger nu och gillar att du skriver så "eget", så äkta. Vill bara tillägga en sak - livet är också att få läsa så här intressanta, "annorlunda" texter:-))) BRA!!
2011-01-05

    Kobbe
Något av det bästa du skrivit på länge.
2011-01-04

  Peter Olausson VIP
...moln, fingrar, sötbröd, telefoner, skogspromenader, gömda skatter, nakna ben, hundar, velocipeder, lejongap, rondeller, margarinsförpackningar, svärdseggar, vilda kajmaner, rotselleri, bröstvårtor, metspön, rosetter, stormar...och dikter, som din. Åh, den känns som att mitt i "meningslösheten" så hittar du ALLT. Och det känns spännande att läsa, och tänka vidare på. Går igång, tack för det!
2011-01-03
  > Nästa text
< Föregående

Emma-Josefin
Emma-Josefin