Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Därför

När jag en gång log snett så frågade jag dig

Varför?


"För att du lyssnar när jag talar

För att du står upp när jag ligger

För att du sjunger när jag spelar

För att du spelar när jag somnar

För att du bara är min "

-------------------------------------------------

När du nu ler upp och ned och frågar mig

"Varför?"


För att du talar för att tysta

För att du står upp när jag ligger

För att du skriker när jag spelar

För att du dricker när jag somnar

För att jag BARA är din.




Det är därför


jag lämnar dig







Fri vers av Raserad
Läst 217 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2011-01-04 00:08



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Raserad
Raserad