Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Nu lever vi älskling.

Allt jag har skrivit

skrev jag för dig

Sjung för mig nu, sjung för mig


Allt jag har sjungit

sjöng jag för dig

Skriv till mig nu, skriv till mig


Allt jag har gjort

gjorde jag för dig

Älska mig nu, älska mig


Den kvällen du sa att du var min

Log jag att jag var din

Kan vi börja leva nu? Nu lever vi.

Älskling.




Fri vers av Raserad
Läst 237 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2011-01-29 22:34



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Raserad
Raserad