Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

i rullning

Ditt minne är häpnadsväckande, they say
er fantasi var det som slog mig rotlös
ändå

ljud i natten satte igång sin verkan
de är för trubbiga för att förstå mig
förslå mig
förgå mig

jag satts i rullning
obetydligt




Fri vers av Cilla!
Läst 517 gånger
Publicerad 2005-12-07 12:35



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Cilla!
Cilla!