Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

som solen, lika stark

Det skakar mig hårt
ett ögonblick att landa
men elstötar berör mig inte
på samma sätt som fingrar

Stadens väldiga monument
växer mig
lika stor som solen, lika stark

Om du gör ont om dagarna
är du behaglig i REM-sömnen

och drunknar mig
i teorier om hur man
upprätthåller politisk korrekthet

eller om det är
badkarsvatten bara
dolt av bubblor




Fri vers av Cilla!
Läst 410 gånger
Publicerad 2006-01-17 15:43



Bookmark and Share


  stefan.g
Denna var bra och målande, något jag personligen gillar. Gillar bäst fösta delen av dikten, där tycker jag den var som bäst! Bra skrivit!
2006-06-04
  > Nästa text
< Föregående

Cilla!
Cilla!