Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Motpol!





Det bor ingen i gärdet
i mellangärdet
det har gjort det förut

det finns en hopplöshet
i skavda tapeter
men ingen allmängiltig sanning
skrev ett brev som för att
återfå något förlorat

Rör med varje fiber
över dess förgängliga yta

Jag behöver en motpol




Fri vers av Cilla!
Läst 377 gånger
Publicerad 2006-03-20 13:22



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Cilla!
Cilla!