Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Svart i TV:ns ruta

Från min TV-fåtölj
har jag utsikt
över världen

svart-vit, gråtoner, i tv:ns ruta

så liten är världen

- Mina damer och herrar

Största möjliga tystnad!

Ty världen är en Cirkus

och den bor i mitt
vardagsrum







Fri vers av Ingela Svenson VIP
Läst 230 gånger och applåderad av 6 personer
Publicerad 2011-01-04 17:45



Bookmark and Share


  Aftonvännen
Retro känsla som står utan bilden, men samtidigt förhöjs av den och den moderna distansen
2011-01-06

  Daniel_78 VIP
lejon tigrar med loppor i håret
herrejessanes vad som får plats i en liten burk!
2011-01-04

  Catharina Edin VIP
Men har ni inte färg-TV?!
Tur att världen kommer till en, när man själv inte kommer till världen.
2011-01-04
  > Nästa text
< Föregående

Ingela Svenson
Ingela Svenson VIP