Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Vägen till lycka

Kastade sig mot balkongräcket


sträckte ut sig tills armarna rycktes av fortsatte framåt
av ren entusiasm

Två Projektiler

Fel kurs




försökte fånga känslan av att vara så där konstant lycklig du vet vad jag menar
så att salivet sprutar

(i samma båge som körsbärskärnorna på sommaren)


fångas upp av rutchbanan


Inget mer




Fri vers av Olivia S
Läst 406 gånger
Publicerad 2005-12-07 16:06



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Olivia S