Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Radio days

Det faktum att
Orson Welles
Egentligen föredrog radio
Får en att önska
Att allt var som då

För ord
blir ord
I radio

Och om jag skruvar fram rätt frekvens
Så vill jag höra the shadow igen
Om mottagningen
är dålig
Blir allt
Så mycket bättre




Fri vers av Olivia S
Läst 438 gånger
Publicerad 2006-08-03 16:43



Bookmark and Share


  Robert W
"för ord
blir ord
i radio"

det är vackert.

jag gillar dikten.
2006-08-03
  > Nästa text
< Föregående

Olivia S