Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

kontur dold bland skuggor

Då nuet var sent,

Och stadens skuggor så vida att man tvingades slita dem isär
Såg man inget annat än Sigmund Freuds silhuett

Hans hållning kände omgivningen,
Ty blicken var fäst mot marken med ett häftstift
Och hans gestalt fjättrad vid den grå trottoaren av tusen tunna gummiband




Fri vers av Olivia S
Läst 441 gånger
Publicerad 2006-08-01 16:35



Bookmark and Share


  Islandir
En oerhört vacker och bra dikt som ger en gåshud. Jag gillade alla ord och det är sällan man kan göra det. Jag gratulerar dig, du skriver som en gud.
2006-08-01
  > Nästa text
< Föregående

Olivia S