Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Vill du ?

vill du att världen
ska förändras
då måste förändringen börja med dig

Vill du att människor ska le emot dig
då måste du börja le mot dem

vill du att fåglarna ska sjunga på natten
då ska du skriva musik för dem

vill du att skogen ska vara ett tempel
då ska du samla löven i ett herbarium

vill du att tillvaron ska ha en mening
då måste du rannsaka din själ




Fri vers av Laertes
Läst 327 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2011-01-05 19:54



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Laertes
Laertes