Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Regnet och skogen

November
återvänder i höstlig skrud
grå dimma
regniga dagar
då jag går i min tysta lägenhet
och lyssnar på jazz

Jag har bara en lampa i fönstret tänd den sprider ett milt ljus
på väggen

November en väntan

till nåt bättre sker

tiden går långsamt
när jag ser höstlöven därnere på gatan samlas
och regnet faller
regnet faller åter




Fri vers av Laertes
Läst 181 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2019-11-13 10:50



Bookmark and Share


  Lottie Ålhed VIP
Bildrik och vacker dikt
2019-11-13

    ej medlem längre
Du fångar stämningen ...
2019-11-13
  > Nästa text
< Föregående

Laertes
Laertes