Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Januari

Januari har gått och lämnat intighet efter sig

Jag stod ensam, på en fjärran strand
magiskt
och tänker på tidigare saker:
att älska och erövra världar.

Det förflutna, nutid och framtid är verkliga i
tankarna

vi alla sörjer saker som inte händer i våra liv
och saker som hänt i våra liv

Alla
går under i
en storm sent på natten
husen har
förstörts av tiden




Fri vers av Laertes
Läst 298 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2014-03-04 22:05



Bookmark and Share


    ej medlem längre
Älskar känslan i den här texten, en slags, lugn förankring i vad som livet för med sig och ej.. visdom gnistrar mellan raderna. Tycker mycket om. Och i mitt huvud lade jag till orden; "Allt i nuet", efter stycket: "Det förflutna, nutid och framtid är verkliga i tankarna."


2014-03-09
  > Nästa text
< Föregående

Laertes
Laertes