Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Mediation

Lyssna ljuden tystnar
solen har gått ner
ett rosa skimmer vid horisonten

jag ser ut över staden
I vissa lägenheter brinner ljusen

människor som jag aldrig känt
och aldrig kommer att lära känna
människor som upplevt glädje och sorg
vad gör de i detta ögonblick när jag
ser ut över deras hus

jag andas in den ljumma augustiluften
jag befinner mig här nu.
ensam mot världen
men ändå i förhoppning om att
finna min väg
och meningen med mitt liv

jag älskar detta liv och världen
jag tystnar inför evigheten
Gud finns inom mig
Han leder mig mot sanningen
och kärleken
Hans finns alltid med mig

Jag är harmonisk.
Min själ är lugn som en vattenyta på sjön

Mitt jag är som bergets eviga hårdhet

Är trygg och lugn
i evighet

Amen.





Fri vers av Laertes
Läst 272 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2015-12-20 12:14



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Laertes
Laertes