Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Kärlek


Kärlek

Om jag någonsin sårade dig
Jag förstår om du aldrig skulle förlåta mig
Även om jag vet att du är fin tjej

Så skulle det nog bli ett stort ståhej
På grund av någon jävla skitgrej

Eller skulle du vilja att jag tog det första steg
Eller så kanske du inte ens gillar mig
Fast jag älskar dig min vän

Tillsammans vi kan älska och jag skulle hålla dig kär för det har jag på känn
Fast ensam hemma sitter jag med min jävla gitarr känner mig frusen
Kan du inte komma och hålla om mig vore du snäll






Bunden vers (Rim) av Nelson
Läst 301 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2011-01-05 20:13



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Nelson