Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Älskad

Min älskling som så håller mig kär
Hon är den vackraste inom vår atmosfär
När jag tätt intill henne vara, liggande mot hennes bröst,
bara för att höra hennes flickröst

När hon genom mitt trassliga hår drar
Så kan jag känna hennes andetag
Vände mig om,
Såg henne i ögonen som var vackrare än det finaste hav.
Hon mig på pannan en kyss gav.

När vi, både du och jag, ler
Du mig på munnen ännu en kyss ger,
och med all din romantik, du känns så änglalik...




Bunden vers (Rim) av Nelson
Läst 310 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2011-01-17 20:31



Bookmark and Share


    eva m h
Kärleks-full
2011-01-17
  > Nästa text
< Föregående

Nelson