Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Första kärleken var du

Det var kväll och jag, jag bara log mot dig
För det var ju så, att jag fann dig mycket fager
Aldrig någonsin förut hade jag känt så,
som jag kände för dig




Prosa av Nelson
Läst 238 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2011-03-16 22:44



Bookmark and Share


  aol
man glömmer aldrig känslan , bra skriftat
2011-03-21
  > Nästa text
< Föregående

Nelson