Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
En haiku om kärlek.


Humlor


och det brummar till
som en humla i mitt bröst
när du rör vid mig




Bunden vers (Haiku) av Cissmoll
Läst 318 gånger och applåderad av 11 personer
Publicerad 2011-01-06 00:05



Bookmark and Share


  Ninananonia VIP
:) Åh den här tycker jag om :) superfin haiku..
2011-12-13

  in effigie VIP
Humlor är så fina...och passar bra i din fina haiku
2011-12-12
  > Nästa text
< Föregående

Cissmoll
Cissmoll