Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Kintsukuroi

wreck me
break me
tear me to pieces
and fill the cracks with gold
turn me into
your personal work of art
make my ruination
beautiful




Fri vers av Cissmoll
Läst 188 gånger och applåderad av 6 personer
Publicerad 2020-02-17 20:24



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Cissmoll
Cissmoll