Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Supernova

brinner för fort
skiner för starkt

bländande
skrämmande
döende

desperata ekon
för en tom publik

glöm mig inte
glöm mig inte
glöm mig inte




Fri vers av Cissmoll
Läst 196 gånger och applåderad av 8 personer
Publicerad 2020-01-23 15:49



Bookmark and Share


  Lustverket VIP
Fint driv, desperationens estetik.
2021-08-16
  > Nästa text
< Föregående

Cissmoll
Cissmoll