Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Du faller

Du faller med elegans
med stil och finess

fängslande

hjärtskärande

som ett konstverk
i människoform

Det är verkligen synd
att det aldrig är någon
som tittar.




Fri vers av Cissmoll
Läst 212 gånger och applåderad av 9 personer
Publicerad 2019-08-15 16:28



Bookmark and Share


  Lustverket VIP
Haha! Nä just det. Den oupptäckta storhetens dilemma.
2021-08-16

  Andreas Widell
Ett hej, ett sätt att bli sedd och en möjlighet att säga hej tillbaks! :D
Man missar stunder, dock aldrig sina egna.
2019-09-06
  > Nästa text
< Föregående

Cissmoll
Cissmoll