Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Så trött - monolog

måste jag jobba idag?
ja, det måste du

varför har inte jag ledigt på klämdagar?
för att du vill spara semester till sommaren

men skulle det inte vara lika viktigt och skönt att vara ledig idag, är ju så trött, har ju sovit så dåligt och jag har verkligen ingen lust att jobba.
jo, det skulle det, men du jobbar bara halvdag idag så pallra dig iväg till jobbet nu...
glöm inte matlådan innan du rusar iväg!

se så!




Övriga genrer (Drama/Dialog) av lilla t
Läst 209 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2011-01-07 07:08



Bookmark and Share


  tom boreland
den som hade ett jobb... båten infrusen
2011-01-07
  > Nästa text
< Föregående

lilla t
lilla t