Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Betydelser

Vilken betydelse har egentligen "hen bjuder på sig själv"

Är självutlämnande?
Är personlig med en privat känsla?
Är direkt pinsam?
Är en balanserad beskrivning...?
Är ångestframkallande...?

När någon använder uttrycket, "å hen skulle du gilla"

Drar jag öronen åt mig,
ty jag som många andra stör mig på personer som beter sig som jag.




Övriga genrer av lilla t
Läst 100 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2023-02-10 06:40



Bookmark and Share


  AKT VIP
Jag stör mig på ordet "hen".
2023-02-12
  > Nästa text
< Föregående

lilla t
lilla t