Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
till min fjäril


att hoppsa en framtid


tio andetag
livsviktigt

[ tyngre än tyngdlagen ]

för luggen åt sidan
som myror
är fler än gräshoppor

de krattade gångarna
skrattar
faller
grusas
fäller
frön
till nyfödda vägar

tio guldpengar
världens största skatt

[ större än skattemyndigheten ]

en enda groda
i handen
som hopp i fotspåren

hon hänger sin fråga
runt höften
och visslar ut ur bilden




Fri vers (Fri form) av himlens hemlighet VIP
Läst 613 gånger och applåderad av 23 personer
Publicerad 2011-01-07 10:48



Bookmark and Share


  PandaSöt
vilken söt dikt :):):):):)<3
2012-01-06

  Bibbi VIP
Gillar.
2011-01-13

  Ola Rydberg
Vilket flöde
och fantasi
bravo
2011-01-07

  AgnesP
så många fina ordvändningar, gillar skarpt och bokmärker:)
2011-01-07

  Daniel_78 VIP
kastar upp småsten i luften
och fångar

för en handfull guldpengar

som en cowboysarefilm fast med ett
soluppgångsslut

mm fin
2011-01-07

  Bjarne Nordbö
Vilken skön skrivelse. Jag blev glad.
2011-01-07

  himlens hemlighet VIP
♪ ♫ ♪
2011-01-07
  > Nästa text
< Föregående

himlens hemlighet
himlens hemlighet VIP