Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Se dig inte om

Tom tystnad.

Gå tillbaka, se dig inte om
Låt mig inte få förstöra det fina vi hade.




Fri vers av Erajka
Läst 278 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2011-01-07 19:41



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Erajka
Erajka