Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Min drömprins

min drömprins
kommer ridande mitt på dagen
skrattande och fullt synlig
i full galopp
utan att skämmas
över mig.

min drömprins
har mjuka läppar
men går långsamt framåt
skrämmer mig inte.

min drömprins
är smal och pinnig
som ett solblekt papper
av origamimästare
format till den vackraste pojken.

min drömprins
är en sådan som inte riktigt ''mognat''
han kan sitta i timmar
och diskutera, formulera.

min drömprins
bjuder mig på vacker middag
mitt i skogen
bland vitsippor och tussilago.

sådan är min drömprins
så synd bara- att han inte finns.




Fri vers (Fri form) av nattdagg
Läst 376 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2011-01-09 02:22



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

nattdagg
nattdagg