Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
av Carollina Andrea Arroyo kl. den 6 januari 2011 kl. 14:56


Kär-lek

Jag måste erkänna att du har sårat mig..

Brytit dig in i mitt hjärta och gjort ett hål i det

Kränkt mig och gjort mig hårdare



Kan knappt förstå att du ville såra mig

Ta dej djupt in i min själ för att sedan förstöra mig

Kan knappt förstå att du lyckats sårat mig



Planerat och förankrat dig i det

Planerat och besegrat mig i det



Jag måste erkänna att du lekte dig in och

förkrossade mig ut...



Ut ur kär-leken.





Av: Carollina Arroyo




Fri vers av Carollina Arroyo
Läst 446 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2011-01-09 06:20



Bookmark and Share


  S.A.I. Steve Lando VIP
väl beskrivet, detta förlopp, så ofta i skeende.
2011-09-01

  Carollina Arroyo
Tröttnar på sorgen men fyller in med glädjande stunder! Tack för orden :)
2011-09-01

  sulimaa
Den insikten ...att sårbarhet finns ..smärtar ofta djupt...det beskriver du väl ...men insikten om själens förmåga att läka tröstar...
2011-01-16
  > Nästa text
< Föregående

Carollina Arroyo
Carollina Arroyo