Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Se på mig nu...

 

(Så, se på mig nu...)


När fingrar ej längre kan svara din röst
vad mer kan jag ge som kan få dig
andas de vinggslag som bor i mitt bröst
förutan mig rista och flå mig


Hur vandrar du nu ditt livsmod kring mig
hur drömmer du ödet invid mig
När hjärtslag går vilse i vimmel och ej
när jag dränker den sång som ger frid Säg


när jag mottar en låga och kväver den än
livrädd att mista att nå den
som vandrat en livstid blott väntande vän
då jag gömma mitt hjärta för glöden


(Så, se på mig...)


Hur värd är jag nu
all din den där

tiden

?





Fri vers av Ki
Läst 357 gånger
Publicerad 2005-12-08 14:18



Bookmark and Share


  Nightngale
värdefull
2005-12-08

    Cajsa
Fin dikt du har skrivit!
2005-12-08
  > Nästa text
< Föregående

Ki
Ki