Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Hypnagoga

är vid medvetande

alltjämt eller
grönt

spegelskärvor

svävandes solkatter
runt mig i luften
i var och en ett öga

grönt

ett blint från min fingertopp

ändå ser det

mig

vitt, ljuset blått

utan iris, en fågel, iris

istället en fågel, i en bur

sjunger den sig fri

jag vilar, mossan är under

nynnar stilla vagga




Fri vers av Ingela Svenson VIP
Läst 239 gånger och applåderad av 6 personer
Publicerad 2011-01-10 02:07



Bookmark and Share


  Catharina Edin VIP
Som skrivet under sömnen/drömmen. Suggestiva bilder, verkligt suggestiva.
2011-01-10
  > Nästa text
< Föregående

Ingela Svenson
Ingela Svenson VIP