Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

*ser mig om över axeln*




skräckfilm...

Jag aktar mig för att skräckfilm se
är galet rädd för det
håller upp mina händer men kikar breve
det är därför som jag vet..


...att det finns onda clowner med yxa i hand
katter som fräser fast de är döda
lik som flyter upp på en strand.
Män med ögon så röda.


Knarrande handtag som trycks ned
Smygande rörelser i nattsvart skog
arga lik med röst så vred
giftmördare på en avlägsen krog

Osynliga som skriver med blod på en vägg
viskande röster i stora slott
mördare i bil med hatt och skägg
tusentals olösta brott.




Bunden vers (Rim) av Lindalou
Läst 207 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2011-01-10 16:19



Bookmark and Share


    ej medlem längre
Visst är det härligt?! Som din text
2011-04-03

  Anna*
Suveränt! Gillar det skrivna men inte skräckisar!
2011-01-11
  > Nästa text
< Föregående

Lindalou
Lindalou