Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Röd

Om jag ger av mig

Tar du emot

Och ger av dig

Eller tar du

För egen vinnings skull




Fri vers av R Michael H
Läst 224 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2011-01-10 20:44



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

R Michael H
R Michael H