Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Det rör sig

Livet förändras allt eftersom, jag känner det i vinden som når min hud

Från berget kan jag se långt

Hela dalen ligger öppen liksom alla livets möjligheter

När jag blundar

När jag drar in luft i mina lungor

När jag hör men inte ser flyttfåglarna ovan mig

känner jag att blodet i mig rör sig

 

Det rör sig

 




Fri vers av Lindalou
Läst 195 gånger och applåderad av 5 personer
Publicerad 2011-01-11 09:45



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Lindalou
Lindalou