Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

nära mig


kom nära, så tätt intill du kan...

viskar vi tusen ord
vänder avigsidan utåt,
och värmer oss, hud mot hud...

älskar jag dig
i dåtid och igen
smek mig len, så mjukt du kan
och vira in mig...

i vår kärlek, i dag och senare
i minnen vilande
somna nära, tätt intill




Bunden vers av Rosen VIP
Läst 337 gånger och applåderad av 7 personer
Publicerad 2011-02-12 19:05



Bookmark and Share


  Susie Blomqvist Simu (poetry in motion)
Underbart vacker. =)
2011-03-20

  anits VIP
Vackert känslosamt och kärleksfullt
2011-02-13
  > Nästa text
< Föregående

Rosen
Rosen VIP