Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Som en våreld

Såsom solen stiger ner bak talltopparna

lyser du och din kropp som en vacker våreld

Du viskar i mitt öra att du alltid kommer vara mig nära

Men vad är nära om vi inte alltid kommer vara ett?

Med dig i mig känner jag mig hel.

Med dig i mig sprakar jag likt en vedspis en kall vinternatt.

utan din värme,

dina lätta fingrar på min kropp som sakta rör sig runt mina kurvor

Utan dina kärleksförklaringar i mitt öra:

Vad vore jag då?




Fri vers av Erajka
Läst 241 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2011-01-12 17:52



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Erajka
Erajka