Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Till min barndomskärlek

Ett ögonblick som fick mitt liv att rasa

en sekund som fick ditt liv att slockna

Krasch, glas och metall

ett ögonblick av kaos

Blodet forsade ut ur din mun

Dina ögon för evigt slutna

Tills vi möts igen

Kommer du alltid finnas i mitt hjärta.




Fri vers (Fri form) av Erajka
Läst 292 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2011-01-13 16:42



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Erajka
Erajka