Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Vargarna samlas

Katrarna är öppna, så blå

är dessa rundlar, vattenfyllda

slätterna är gräs, är stora

de väntar, molnens former

det vita bruset skall
formera sig på linjer

med flyglar, höger – vänster
och de blanka sablarna

över pampas slätter står röken tät
där livet en gång föddes, där
solen hade sin

första

uppgång

nu samlas vargarna, väl dolda i gräset





Fri vers av Ingela Svenson VIP
Läst 218 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2011-01-14 14:49



Bookmark and Share


  Catharina Edin VIP
Ja, jäklar, så vackert, Ingela!
2011-01-15

  Nanna X
visuell och vacker, man ser verkligen platsen och vargarna framför sig!
2011-01-14
  > Nästa text
< Föregående

Ingela Svenson
Ingela Svenson VIP