Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

I stugan...




Helgfrid

Tystnaden lagt sig;
vardagens larm tonat ut

på landet-njutning




Bunden vers (Haiku) av Lena K Nilsson VIP
Läst 251 gånger och applåderad av 5 personer
Publicerad 2011-01-14 19:12



Bookmark and Share


    eva m h
Rofylld
2011-01-14

    ej medlem längre
Den låter så fridfull din haiku. Fint skrivet!



/Ann
2011-01-14
  > Nästa text
< Föregående

Lena K Nilsson
Lena K Nilsson VIP