Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

advent


ingen snö men
glimringar
på marken
och froströk
ur lungornas
gömmen

lite krisp på
vattenpölen

advent
(jag väntar gärna)

och titta

där bor du
och där bor jag

bakom
vår
julstjärna




Fri vers av Tvillingsyster
Läst 732 gånger
Publicerad 2005-12-12 11:11



Bookmark and Share


  Dilsewat
Gillar asvlutningen, det värmer verkligen och ger en sådan julmyskänsla!
2005-12-13

  älvali
vilken lycka i de sista raderna!
där bor du och där bor jag
å krisp på vattenpölen, det gillar jag starkt!
vackert förmedlat, skört och naket
och så glädjen på slutet!
tack!
2005-12-13

    ej medlem längre
Verkligt bra, jag fastnade speciellt för:
lite krisp på
vattenpölen
...och så de 6 sista raderna.
2005-12-12

  Ki
mmm....

Julefrid
adventsmys
bakom förtroliga
tryggfläktande
gardiner...

Jag blundar och njuter
och vet

Du är värd allt detta
och även
jag
2005-12-12

  Daniel_78 VIP
detta var bilder, målande

och titta/och se

kanske skulle fungera som ett alternativ
2005-12-12

  Tobias Hedlund
*konstruktiv kritik följer nu... se upp!*

Åååååååååååååååååh! :)


Var är din önskelista allra käraste syster!? :)
*kramar*
2005-12-12

  desperado
Du kan verkigen formulera dig! Denna blir ett bokmärke!
2005-12-12
  > Nästa text
< Föregående

Tvillingsyster
Tvillingsyster