Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

vårregn


våren slår knut på mina
sorger och bedrövelser
regn och solsken skapar
regnbåge efter
regnbåge

jag älskar och
någonstans kan det få vara
sanningen
någonstans är mitt hjärta
äntligen
rent
RENT

kanske är jag fortfarande lite skör
kanske är jag fortfarande mer som en
liten kaja
än som en havsörn

men jag flyger ändå
och duckar under den första regnbågen
gör en vrålsnygg loop
runt den andra
och glidflyger lite sakta ner
för att kika efter
skatten
vid regnbågens slut




Fri vers av Tvillingsyster
Läst 634 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2006-05-26 23:28



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Tvillingsyster
Tvillingsyster