Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Försiktiga hjärtan


Du smälter mig med
ditt försiktiga
hjärta
så stilla
av bortvald längtan
lagom liv i väntan utan
förhoppning
utan något särskilt
att andas glädje över

Ditt försiktiga
hjärta

stilla
lite fruset i kanten
värmer mig

Din hud är som ren glädje
över att livet
skvalpat upp mig på
din strand
så oväntat
och när jag kysser dig
var som helst
ler din hud
sjunger vårt lov

och jag vågar hoppas
att du ser mig
att jag äntligen får finnas
på riktigt
att mitt eget försiktiga hjärta
har hittat en hamn




Fri vers av Tvillingsyster
Läst 630 gånger
Publicerad 2006-08-21 00:22



Bookmark and Share


    Sanera
Helt underbar ^^
2007-04-17

  Tassan
Om du bara förstod hur fint det du skriver landar i mitt hjärta. Jag saknar ord! kanske låter överdrivet, men det är det inte. Så himla fint! *suck*
2006-10-09

  Mareld
Blev berörd. "att andas glädje över" är en riktigt fin formulering.
2006-08-26

    Göte Holmlund
"lite fruset i kanten värmer mig" var mkt vackert formulerat...så är nog allas våra hjärtan..utan att vi vill erkänna det
2006-08-21
  > Nästa text
< Föregående

Tvillingsyster
Tvillingsyster