Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Tänk inte...

Tänk inte mer
på allt du ser
Ingenting sker
när du ler
Allt är som det ska vara
försök bara bevara
den enkla barnaskara
av oss
i en förtunnad toss




Fri vers av Christer "Kicki" Nilsson
Läst 286 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2011-01-15 00:22



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Christer
Christer "Kicki" Nilsson