Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Tyckandets slaveri

Ingen tycker som jag,
nu idag,
skapandet har ingen lag,
inget varför måste jag,
men till slut,
måste du släppa ditt drag,
och skådas i en annan dag,
Då är det din tur,
att skådas i din bur,
då kan vi se,
att du måste be,
kanske till någon som jag?




Fri vers av Christer "Kicki" Nilsson
Läst 290 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2011-01-15 00:38



Bookmark and Share


  Larz Gustafsson VIP
Jag skulle aldrig be till en människa.
Som t ex Maria.
2011-01-15
  > Nästa text
< Föregående

Christer
Christer "Kicki" Nilsson