Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Svävande tankar

Jag skulle inte ha något emot,
att sväva runt detta klot,
då skulle man inte behöva framstå som en idiot.

Men att vistas på jorden,
innebär bland annat att bli tagen på orden,
och du ska helst inte ge sken,
av att ha kritvita ben.




Fri vers (Fri form) av Christer "Kicki" Nilsson
Läst 222 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2012-12-06 18:33



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Christer
Christer "Kicki" Nilsson